Companii

Antreprenori locali. Producătorul de vin Tohani vrea să investească în 50 de bungalow-uri în vie, un proiect de 7,5 mil. euro

Antreprenori locali. Producătorul de vin Tohani vrea să...

Autor: Georgiana Mihalache

11.07.2022, 09:00 297

Antreprenorul Virgil Mândru, proprietarul producătorului de vinuri Tohani, pregăteşte un proiect de turism viticol şi vrea să amplaseze 50 de bungalow-uri în vie, un proiect care presupune o investiţie de 7,5 mil. euro, din calculele ZF. O căsuţă de cazare tip bungalow înseamna 150.000 de euro investiţie.

„Lucrăm la un proiect nou, cu 50 de bungalow-uri, pe un deal în spatele cramei. Suntem avantajaţi că suntem foarte aproape de Bucureşti. Dealu Mare a devenit un fel de Bordeaux al României şi turismul se dezvoltă foarte tare. Suntem în faza de proiect, durează să obţinem aprobările. Suntem în faza de PUZ pentru că noi construim bungalow-uri în vie, vrem să creăm acea unire cu natura, vrem ca cei care ne vizitează să trăiască în mijlocul viei. Dacă totul este în regulă, poate anul viitor începem construcţia”, a spus Virgil Mândru.

El mai are în lucru şi modernizarea Cramei Tohani, ultima etapă din proiectul început în urmă cu 20 de ani, când a preluat acţiunile producătorului de vin.

Grupul Tohani este unul dintre cei mai mari jucători din industria vinurilor, cu afaceri totale, prin mai multe firme, de peste 12 mil. euro în 2021, plus 30% faţă de 2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO