Companii

Antreprenori locali. Producătorul de vopsele Sarcom: Anul 2020 a fost bun, deşi atipic. Vârful de vânzări s-a mutat în lunile mai şi iunie

Marinică Potop, director şi acţionar la Sarcom

Marinică Potop, director şi acţionar la Sarcom

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.01.2021, 00:07 322

Producătorul de lacuri şi vop­sele Sarcom Vâlcea, deţinut de fraţii Aurel şi Marinică Potop, are bu­getate investiţii de 300.000 de euro în 2021, după un an 2020 despre care ac­ţionarii spun că a fost bun, deşi atipic.

„Pentru 2021, vom continua inves­ti­ţiile în terminarea noii secţii de di­luanţi, im­plementarea unui sistem Se­nior ERP (en­ter­prise resource plan­ning - engl.), moder­ni­zarea şi automa­tizarea am­­balării şi a procesului de producţie“, spune Marinică Potop, di­rector şi acţionar la Sarcom.

Anul trecut vânzările au crescut cu 16% faţă de 2019, când compania a avut o cifră de afaceri de 48,5 milioane de lei.

„Anul 2020 a fost un an bun, chiar dacă a fost ati­pic. Vârful de vânzări s-a mutat în lunile mai şi iunie şi a scăzut în lunile iulie şi august. De asemenea, creş­terea dinaintea săr­bă­torii de Paşti nu a mai avut loc. Foarte multe schimbări nu au fost (pentru compania noastră în ultimul an - n. red.). Cele mai importante se referă la apariţia con­ferinţelor online şi creş­te­rea cos­turilor sanitare, cu preve­nirea infec­tă­rii“, mai spune Marinică Potop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO