Companii

Antreprenori locali. Producătorul de mezeluri Agra’s din Alba: Am luat măsuri de protecţie ca să continuăm activitatea cât se poate. Luăm comenzi telefonice, plata se poate face cu cardul, găsim soluţii. Agra’s are peste 300 de angajaţi şi procesează lunar peste 200 de tone de carne în fabrica din Oarda (Alba)

Compania Agra’s din Alba are în portofoliu 100 de sortimente de mezeluri

Compania Agra’s din Alba are în portofoliu 100 de sortimente de mezeluri

Autor: Florentina Niţu

01.04.2020, 00:05 1392

Producătorul şi distribuitorul de mezeluri Agra’s din judeţul Alba, controlat de antreprenorii locali Dan Sărmăşan şi Sanda Stîncel, a luat măsuri suplimentare de protecţie a angajaţilor în faţa COVID-19, pe lângă cele impuse de autorităţi, pentru a menţine activitatea companiei „cât se poate de mult”.

„În fiecare zi se realizează controale sumare pentru toţi angajaţii. Am redus programul de lucru la 12 ore/zi, într-un singur schimb, în magazine am pus panouri de protecţie şi am dotat angajaţii cu echipamentele necesare, iar livratorii au, de asemenea, echipamente de protecţie. Am luat măsuri de protecţie ca să continuăm activitatea cât se poate. Luăm comenzi telefonice, plata se poate face cu cardul, găsim soluţii”, a spus pentru ZF Paul Bălşan, directorul general al companiei Agra’s.  Agra’s are peste 300 de angajaţi şi procesează lunar peste 200 de tone de carne în fabrica din Oarda (Alba), potrivit datelor transmise de reprezentantul companiei, şi a avut o cifră de afaceri de 91 mil. lei (20 mil. euro) şi un profit net de 4,2 mil. lei (900.000 euro) în 2018, conform informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO