Companii

Antreprenori locali. Producătorul pufuleţilor Gusto, în spatele cărora se află Eliodor Apostolescu, a făcut investiţii de 10 mil. euro în 2022

Antreprenori locali. Producătorul pufuleţilor Gusto,...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.01.2023, 07:00 652

Phoenixy, producătorul pufuleţilor Gusto, a realizat în 2022 investiţii de zece milioane de euro dedicate creşterii calităţii produselor Gusto şi implementării de noi tehnologii de fabricaţie.

„Întrucât folosim capacităţile de producţie la maxim, vom continua să instalăm linii noi de fabricaţie pentru gamele de produse existente, dar vom extinde mult şi departamentul de fructe uscate datorită evoluţiei pozitive pe care acest departament a realizat-o în 2022“, a spus Eliodor Apostolescu, general manager şi acţionar al companiei cu o fabrică în judeţul Prahova. Antrepre­norul estimează pentru 2022 o cifră de afaceri de 35 mil. euro, în creştere faţă de anul precedent.

Phoenixy este lider pe piaţa de pufuleţi cu brandul Gusto, dar are în portofoliu şi alte tipuri de snackuri. Compania are o unitate de producţie la Băicoi (judeţul Prahova), fiind totodată şi una dintre cele mai mari companii antreprenoriale din judeţ. În fiecare zi, în fabrica din Băicoi sunt produse circa 1,2 milioane de pungi de pufuleţi, conform ultimelor date.

Iar pufuleţii ajung în peste 40 de pieţe, Gusto fiind unul dintre cele mai puternice branduri peste graniţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO