Companii

Antreprenori locali. Silvania Gourmet din Zalău, producător de mezeluri din carne de vânat, iese la export în Ucraina

Antreprenori locali. Silvania Gourmet din Zalău,...

Autor: Florentina Niţu

11.08.2022, 07:00 261

Producătorul de preparate din carne Universal din Crişeni, judeţul Sălaj, o companie specializată în producţia de mezeluri din carne de vânat comercializate sub brandul Silvania Gourmet, începe exportul produselor în Ucraina, printr-un distribuitor din ţara vecină cu care a încheiat un contract la începutul acestui an.

„Pentru a rezista pe piaţă este necesar să te dezvolţi în permanenţă şi să te asociezi pentru a-ţi asigura pia­ţa de desfacere, astfel facem paşi să găsim parteneri care să ne asigure materia primă şi parteneri care să investească în business şi să ne asigure piaţa de desfacere. (...) Am făcut un parteneriat cu un distri­bui­tor naţional din Ucraina la înce­put de an şi acum facem prima livrare. Distribuitorul este din Odesa şi acolo livrăm, iar partenerul nostru distri­buie apoi în toată Ucraina“, spune Andrei Pădurean, manager operaţio­nal al companiei Universal, fiul lui Vasile Pădurean, proprietarul firmei.

El completează că firma caută parteneri din amonte, precum ferme de animale, abatoare, fabrici mici care nu au zona de gourmet, pentru a avea predictibilitate în ceea ce priveşte materia primă, şi parteneri din aval, care sunt pregătiţi să investească în dezvoltarea businessului şi care să asigure piaţa de desfacere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO