Companii

Antreprenori locali. Spitalul Sanconfind din Câmpina merge spre afaceri de 15 milioane de lei în 2019

Antreprenori locali. Spitalul Sanconfind din Câmpina merge spre afaceri de 15 milioane de lei în 2019

Ioan Simion, fondatorul spitalului Sanconfind: Am dedicat un etaj întreg spitalizării de zi, în care pacientul vine, este consultat, diagnosticat, după care primeşte recomandările medicale

Autor: Georgiana Mihalache

07.02.2019, 00:06 1409

Ioan Simion a investit peste 22 de milioane de euro în spitalul Sanconfind, prima investiţie în domeniul medical a antreprenorului.

Spitalul privat Sanconfind din Câmpina, judeţul Prahova, înfiinţat de antreprenorul Ioan Simion, cunoscut pentru afacerile din domeniul petrolier, aşteaptă afaceri de 15 milioane de lei în 2019, la patru ani de la înfiinţare.

„Anul acesta o să mai investim circa 1,5 – 2 milioane de lei în finaliza­rea etajelor superioare ale spitalului. Estimăm o cifră de afaceri pentru anul 2019 de 15 milioane de lei“, a spus pentru ZF Ioan Simion, fondatorul spitalului. El a investit peste 22 de milioane de euro în spitalul Sanconfind, prima investiţie în domeniul medical a antreprenorului care are o avere clădită în afacerile din domeniul petrolier, dezvoltate sub umbrela companiei Confind Câmpina.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO