Companii

Antreprenori locali. Spitalul Sf. Constantin din Braşov, controlat de Mihai Miron, a ajuns la afaceri de 110 milioane de lei în 2021

Mihai Miron

Mihai Miron

Autor: Mirabela Tiron

27.06.2022, 00:08 4020

Spitalul privat Sf. Constantin din Braşov, unul din cei mai mari zece jucători privaţi de pe piaţa locală,  controlat indirect de Mihai Miron, antreprenorul care deţine Ropharma, a finalizat anul trecut cu  afaceri de 110 milioane de lei (22,6 mil. euro), în creştere cu 25% faţă de nivelul de anul anterior, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Acest avans vine după creşterea cu 40% înregistrată în 2020.

„Anul trecut a fost un vârf, iar pentru acest an am bugetat o cifră de afaceri de 115 mil. lei“, a declarat pentru ZF Alin Rădăşanu, preşedintele consiliului de administraţie al Spitalului Sf. Constantin.

Compania a continuat  investiţiile în echipamente. „Am cumpărat un laser pentru urologie, RevoLix, dezvoltat pentru chirurgia ţesuturilor moi, dar şi un echipament pentru implant de păr“, a mai spus el.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO