Companii

Antreprenori locali. TerraGaz, o companie de construcţii cu afaceri de 230 mil. lei, face un proiect rezidenţial de 7,5 mil. euro pe Şoseaua Siseşti din Bucureşti

Antreprenori locali. TerraGaz, o companie de construcţii cu afaceri de 230 mil. lei, face un proiect rezidenţial de 7,5 mil. euro pe Şoseaua Siseşti din Bucureşti

Cătălin Aldea, directorul general TerraGaz Construct şi acţionar minoritar în companie: Deja vedem o creştere semnificativă a preţurilor la materialele de bază, ceea ce va genera costuri suplimentare contractelor pe care le avem în derulare. Probabil că, dacă nu se va ajunge la o normalizare a preţurilor de achiziţie a materialelor, costul lucrărilor va creşte semnificativ.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.02.2021, 20:45 906

În portofoliul companiei, se regăsesc proiecte precum autodromul Titi Aur, Clinica de Chirurgie Cardiovasculară Pediatrică Grigore Alexandrescu, Piaţa Sudului, stadioanele Steaua şi Rapid.

TerraGaz Construct, o companie de construcţii deţinută de fraţii Traian şi Alexandru Bunea, a ajuns la afaceri de aproximativ 230 de milioane de lei în 2020, după ce businessul a crescut cu circa 40% faţă de anul precedent. Pro­fitul însă a scăzut sub cele 12,7 milioane de lei raportate în 2019.

„Din cauza contextului pan­demic, 2020 a fost un an plin de provocări, mai ales în ce­ea ce priveşte forţa de mun­că. Regulile sanitare au impus restricţii, dar, prin efi­cientizarea relaţi­ilor de mun­că şi intro­du­ce­rea de noi tehnologii, am re­uşit să avem o creştere sem­nifi­ca­tivă“, spune Cătălin Aldea, direc­torul general TerraGaz Con­struct şi acţionar minoritar în companie.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO