„Producem 1,2 milioane de litri de vin pe an şi cam aici vrem să rămânem, dar asta depinde şi de cantitatea de struguri recoltată în fiecare an. În 2018 intră pe rod încă 15 hectare de viţă-de-vie, însă noi nu vrem să producem mai mult de 7.000-8.000 de litri de vin la hectar“, a declarat pentru ZF Vasile Lungu. Crama Hermeziu administrează peste 130 de hectare de viţă-de-vie nouă cu soiuri precum Fetească Neagră, Sauvignon Blanc, Chardonnay sau Busuioacă de Bohotin. Crama a început să producă anul trecut.
Mărcile din portofoliul cramei sunt Hermeziu, Păcatele Tinereţii şi C’est Soir. Printre restaurantele de hoteluri în care se află brandul se numără Ramada Majestic şi Orhideea Spa din Capitală, iar în ceea ce priveşte magazinele specializate, crama Hermeziu distribuie produsele în Wine Republic.