Companii

Antreprenorii din construcţii pun la bătaie cunoştinţele şi resursele pentru a dezvolta propriile proiecte rezidenţiale

Antreprenorii din construcţii pun la bătaie...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.06.2022, 00:07 546

♦ Una dintre cele mai mari investiţii este pusă la bătaie de proprietarii companiilor Construcţii Erbaşu şi Concelex, ambele din Bucureşti ♦ Şi Ştefan Cherciu, proprietarul producătorului de tâmplărie Casa Noastră, lucrează la un proiect rezidenţial, el mai având la activ şi alte ansambluri similare.

Experienţa acumulată în domeniul construcţiilor i-a determinat pe mai mulţi antreprenori locali să parieze milioane de euro pe propriile investiţii imobiliare. Ştefan Cherciu, Valentin Vişoiu, Cristian Erbaşu, Daniel Piţurlea sunt doar câteva dintre numele care au dezvoltat sau au în curs de dezvoltare ansambluri de locuinţe ori case în Bucureşti sau în afara Capitalei.

Una dintre cele mai mari investiţii este pusă la bătaie de proprietarii companiilor Construcţii Erbaşu şi Concelex, ambele din Bucureşti. În cazul Arbo Residence, proiectul rezidenţial din Mogoşoaia dezvoltat de cele două firme de construcţii, prima etapă din cele trei este aproape gata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO