Companii

Antreprenorii din spatele brandului 7Card au lansat o nouă platformă cu beneficii pentru angajaţi

Antreprenorii din spatele brandului 7Card au lansat o...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

02.03.2017, 13:51 1257

Fondul de investiţii V7 Capital, deţinut de fondatorii 7card, Andrei Creţu şi Iulian Cîrciumaru, lansează Pluria.ro , un portal de beneficii destinat angajaţilor companiilor din România. Serviciul Pluria asigură accesul salariaţilor la sute de oferte cu discount din peste 14 categorii de produse, printre care turism, sănătate, retail, sport şi recreere, restaurante etc. Ofertele pot fi personalizate pe fiecare angajator în parte şi pot fi descărcate din aplicaţia ce este disponibilă atât pe desktop, cât şi pe smartphone. 

În faza iniţială, investiţia V7 Capital se ridică la aproximativ 100.000 de euro, iar în perioada imediat după lansare vor beneficia de oferte speciale, angajaţi ai mai multor companii mari din România, ce deja şi-au manifestat interesul pentru o astfel de soluţie. De asemnea, platforma poate fi folosită şi ca soluţie de loializare şi retenţie a clienţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO