Companii

Antreprenorul Bogdan Ilie Daniel a ajuns la afaceri de peste 32 milioane de euro cu producătorul de preparate din carne CIA Aboliv din Cluj

Antreprenorul Bogdan Ilie Daniel a ajuns la afaceri de...

Autor: Laurentiu Cotu

06.09.2022, 18:00 234

Producătorul de preparate din carne CIA Aboliv din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj, controlat de antreprenorul Bogdan Ilie Daniel, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 159 mil. lei (32,3 mil. euro), în creştere cu aproximativ 4% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri totale de 152,5 mil. lei (31,5 mil. euro), potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

CIA Aboliv a obţinut în 2021 un profit net de 13,8 mil. lei (2,8 mil. euro), în scădere cu 24% faţă de anul precedent, când compania a raportat un câştig net de aproximativ 18,2 mil. lei (3,7 mil. euro), conform datelor publice. Producătorul de preparate din carne a ajuns în 2021 la un număr mediu de 402 angajaţi.

Compania deţine în localitatea Mihai Viteazu, la aproximativ 35 km de municipiul Cluj-Napoca, o fabrică de procesare a cărnii, cu o capacitate de producţie de aproximativ 100 de tone pe zi, unde se produc diverse sortimente din toată gama de prepa­rate din carne, care sunt prezente în aproape toate reţelele de supermar­keturi, cât şi pe piaţa tradiţională, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO