Antreprenorul care deţine franciza magazinelor de jucării Maxi Toys merge spre vânzări de 25 mil. lei. „Ne dorim să creştem organic într-o piaţă în schimbare“.

Secțiune susținută de Medlife Logo

25 sep 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Nicoro Trading, o companie înfiinţată în Bucureşti în urmă cu 23 de ani, distribuie jucării la nivel naţional în hiper­mar­keturi, benzinării, librării, dar şi în cele nouă magazine pro­prii sub brandul Maxi Toys, iar anul trecut vânzările com­paniei au ajuns la 20 mil. lei.  Pentru acest an compania estimează un avans de 25% al vânzărilor, la 25 mil. lei.

 „Ne dorim să creştem organic într-o piaţă care se află într-o continuă schimbare. Consumatorul nostru final, copiii, nu joacă după regulile adulţilor în materie de decizii. Ei vor noutate, calitate şi să fie antrenaţi într-o lume a imaginaţiei care să îi provoace constant. Din 2014, Nicoro Trading a obţi­nut licenţa de master frachising pentru România, Ungaria, Moldova, Bulgaria şi Serbia a lanţului de magazine Maxi Toys, aparţinând grupului belgian Blokker“, a spus pentru ZF Mihai Frangulea, director general şi fondatorul Nicoro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.09.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Antreprenor
, franciza
, magazine
, jucării
, Maxi Toys
, Nicoro Trading
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide