Companii

Antreprenorul Dan Pitic, care deţine furnizorul de amenajări Ax Perpetuum, face un proiect de 40 milioane euro în Cluj, cu 400 de apartamente şi 7.000 mp de spaţii comerciale. Dan Pitic: „Am obţinut deja un PUZ (plan urbanistic zonal – n. red.) şi suntem în proces de obţinere a autorizaţiei de construcţie“

Dan Pitic este acţionar şi în cadrul producătorului de mase plastice Napochim.

Dan Pitic este acţionar şi în cadrul producătorului de mase plastice Napochim.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.01.2021, 11:30 1791

Antreprenorul Dan Pitic, care deţine furnizorul de produse pentru amenajări Ax Perpetuum, aşteaptă auto­rizaţia de construcţie pentru un proiect mixt în Cluj-Napoca, în cartierul Sopor.

„Am achiziţionat un teren viran de 14.000 de metri pătraţi pentru un proiect nou, pentru care ne aşteptăm să primim autorizarea până la sfârşitul lui 2021. Se va numit Scala Sopor, va avea 400 de apartamente şi 7.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi va fi lipit de viitorul cel mai mare parc din Cluj, de 45 de hectare. Am obţinut deja un PUZ (plan urbanistic zonal – n. red.) şi suntem în proces de obţinere a autorizaţiei de construcţie“, spune Dan Pitic.

El spune că nu intenţionează să se asocieze cu alţi parteneri în acest proiect, care, la final, va avea o valoare de piaţă de 40 de milioane de euro. Sursele de finanţare vor fi preponderent credite, alături de surse proprii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO