Companii

Antreprenorul Daniel Guzu a cumpărat, cu 1 mil. euro, o vilă într-un complex din zona pădurii Băneasa

Daniel Guzu, fondatorul Duraziv şi al vinurilor Casa Panciu

Daniel Guzu, fondatorul Duraziv şi al vinurilor Casa Panciu

Autor: Cristina Bellu

27.07.2021, 00:00 666

Daniel Guzu, fondatorul Duraziv şi al vinurilor Casa Panciu, a cumpărat o vilă în cadrul proiectului Oxygen Home, dezvoltat de antreprenoarea Alina Marulis în zona pădurii Băneasa din Capitală.

Tranzacţia depăşeşte un milion de euro. Proiectul rezidenţial boutique Oxygen Homes prevede construcţia a 12 vile de lux cu o investiţie de 10 milioane de euro. Proiectul cuprinde trei faze şi urmează să fie finalizat până în vara anului viitor. Casele sunt construite pe loturi de 450 metri pătraţi şi au o suprafaţă de 375 metri pătraţi, distribuiţi pe parter şi etaj.

Recent, omul de afaceri Daniel Guzu, fondatorul Duraziv şi al vinurilor Casa Panciu, a vândut un teren de 70.000 de metri pătraţi în Popeşti-Leordeni către un dezvoltator care vrea să facă un parc industrial. Tranzacţia a fost de circa 3 milioane de euro. În 2021, Daniel Guzu a luat decizia de a face exitul şi din Duraziv, vânzând compania către grupul Saint-Gobain. Duraziv este fosta companie Bau Profil, pe care Daniel Guzu a fondat-o în 2003.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO