Companii

Antreprenorul român Bogdan Vlad a atras doi retaileri britanici în acţionariatul brandului de parfumerie de nişă Testament Collection. Noii acţionari sunt Opatra London – un grup cu 200 de magazine şi prezenţă în 40 de ţări – şi Amory – un alt brand britanic cu zece magazine, spune antreprenorul

Într-un interviu mai vechi acordat revistei Business Magazin, Bogdan Vlad spunea că a intrat în acţionariat la 24 de ani, dar a deschis Testament Collection acum cinci ani.

Într-un interviu mai vechi acordat revistei Business Magazin, Bogdan Vlad spunea că a intrat în acţionariat la 24 de ani, dar a deschis Testament Collection acum cinci ani.

Autor: Cristina Roşca

27.03.2023, 09:00 497

Antreprenorul român Bogdan Vlad (35 de ani), care în urmă cu circa cinci ani a pus bazele brandului de parfumerie de nişă Testament Collection, afirmă că a atras doi noi acţionari în business. Este vorba de doi retaileri britanici – Opatra London şi Amory, conform lui. Tranzacţia, a cărei valoare nu a fost făcută publică, vine într-o perioadă în care parfumeria de nişă este în plin avânt, cu multe iniţiative, lansări şi, totodată, acorduri de M&A.

„Referitor la distribuţia părţilor sociale, eu rămân cu 34%, în timp ce Amory şi Opatra au fiecare 33%. Odată cu acest deal, brandul urmează să deschidă magazine în Marea Britanie şi SUA. Vrem de asemenea să eficientizăm producţia, prin manufacturarea unui ambalaj nou, 100% custom made. Totodată, vom îmbutelia în Franţa şi vom începe distribuţia la scară mai largă printr-o serie de parteneriate strategice“, spusţine Bogdan Vlad.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO