Companii

Anuarul de Logistică şi Transporturi 2022. International Lazăr: Afaceri de 42 mil. euro anul trecut, plus 45%

Ion Lazăr, antreprenorul care controlează grupul Lazăr

Ion Lazăr, antreprenorul care controlează grupul Lazăr

Autor: Mirabela Tiron

22.07.2022, 11:00 175

International Lazăr, specializat în transport de mărfuri, controlat de antreprenorul Ion Lazăr, a finalizat anul trecut cu afaceri totale de 203,6 milioane de lei (42 mil. euro), faţă de 140,6 milioane de lei anul anterior, potrivit datelor de la mfinante.ro. Compania a raportat un profit net de 11,4 milioane de lei anul trecut, faţă de 2,7 milioane de lei anul anterior.

„A fost un an bun anul trecut, am crescut cifra de afaceri şi EBITDA. Anul acesta îl vedem cel puţin la fel ca anul trecut. În primele trei luni din acest an lumea s-a speriat în contextul războiului din Ucraina, dar vedem că volumul de mărfuri este acelaşi. Toate creşterile de preţ la combustibil s-au reflectat în lunile aprilie şi mai“, a declarat pentru  ZF antreprenorul Ion Lazăr. Transporturile de marfă efectuate pe rute internaţionale asigură apoape 60% din businessul companiei Internaţional Lazăr, iar 40% sunt transporturile pe rute interne. În prezent, Grupul Lazăr are 900 de angajaţi şi operează 400 de semiremorci şi 300 de autotractoare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO