Companii

Anuarul ZF Top 100 cele mai valoroase companii din România. Grupul Fildas/Catena, dezvoltat de la zero de Anca Vlad, în drumul spre o evaluare de un miliard de euro. Unde este astăzi şi când va ajunge acolo?

Anuarul ZF Top 100 cele mai valoroase companii din...

Autor: Georgiana Mihalache

02.12.2022, 09:00 347

În Anuarul ZF Top 100 cele mai valoroase companii din România grupul Fildas/Catena era menţionat prima dată în 2015, cu o evaluare de 234 mil. euro. În acest an, businessul Ancăi Vlad este evaluat la 811 milioane de euro.

Grupul Fildas-Catena şi-a făcut loc în clasamentul celor mai valoroase companii din România începând din 2015, odată cu evaluarea distribuitorului Fildas la 234 mil. euro, iar alături de lanţul de farmacii Catena s-a menţinut în ultimii ani în prima jumătate a topului.

Anul acesta, grupul Fildas-Catena a fost evaluat la 811 mil. euro, în scădere cu 5%, ocupând poziţia 36 în clasamentul celor mai valoroase companii din România, un proiect editorial realizat de ZF în parteneriat cu BT Capital Parteners şi Veridio. Este primul an de scădere pentru grupul controlat de antreprenoarea Anca Vlad de la intrarea în clasament.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO