Companii

Anunţ la ZF Live: MAM Bricolaj vrea să vândă 25% din acţiuni la Bursă

Cristian Găvan

Cristian Găvan

Autor: Liviu Popescu

28.01.2020, 00:07 739

MAM Bricolaj, furnizor de materiale şi accesorii pentru mobilier controlat de familia Găvan, intenţionează să se listeze la Bursa de la Bucureşti prin vânzarea unui pachet de 25% din acţiuni pentru atragerea de capital necesar dezvoltării companiei.

„Vom vinde 25% din acţiuni pe segmentul AeRO al Bursei româneşti. Am semnat contractul cu brokerul, care a spus că MAM Bricolaj se prezintă bine. Vrem să atragem capital necesar investiţiei accelerate, să deschidem încă un magazin în Bucureşti şi ulterior să mergem în Braşov, Iaşi, Cluj. Primim constant cerere din alte oraşe“, spune Cristian Găvan, acţionar cu 90% al MAM Bricolaj, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Compania operează două magazine, unul în zona de sud a Capitalei (în Berceni, pe strada Luică) şi unul în estul oraşului (în Titan). Fiecare are o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi şi comercializează accesorii pentru bucătărie, adezivi, cuiere, electrocasnice, parchet, saltele, mese şi scaune, uşi de interior, vopsele şi altele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO