Companii

Apar primii indicatori din servicii medicale. Reţeaua de laboratoare Synevo şi-a majorat vânzările cu 12%

Apar primii indicatori din servicii medicale. Reţeaua de...

Autor: Corina Mirea

15.04.2016, 00:05 154
Reţeaua de laboratoare Synevo, care face parte din grupul suedez din servicii medicale private Medicover, a marcat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri de 12% faţă de anul precedent, trecând pentru prima dată de pragul de 150 de milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Anul trecut, profitul companiei s-a situat la 12,7 milioane de lei, marja de profit a Synevo România SRL fiind de aproximativ 8%.
 
Synevo deţine în prezent o reţea de 16 laboratoare de analize, care sunt alimentate de peste 60 de puncte de recoltare în ţară.
 
ZF a scris recent că Synevo a apăsat pedela extinderii în prima parte a acestui an, în special pe segmentul de centre de recoltare, de la debutul anului şi până la începutul lunii aprilie deschizând şapte astfel de puncte.  De altfel, numai în luna martie a inaugurat patru centre de recoltare, în Bucureşti, în Cluj-Napoca, unul în Mangalia şi unul în Deva, în oraşele din urmă fiind prima intrare a Synevo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO