Companii

Apetitul românilor pentru modă mai atrage un nume străin: Retailerul Anson's din Germania vine în România, primul magazin urmând a fi deschis în mallul ParkLake din Bucureşti. Nemţii au magazine mari, de câteva mii de metri pătraţi, de tip multibrand, similare celor ale Peek&Cloppenburg. Ele vând însă doar haine pentru bărbaţi

Magazinele Anson's măsoară între 750 şi 4.500 de metri pătraţi, fiind deschise atât în spaţii stradale cu trafic pietonal, cât şi în malluri.

Magazinele Anson's măsoară între 750 şi 4.500 de metri pătraţi, fiind deschise atât în spaţii stradale cu trafic pietonal, cât şi în malluri.

Autor: Cristina Roşca

19.07.2021, 14:00 1220

Grupul german de modă Anson's, activ pe piaţa magazinelor mari de tip multibrand, va intra pe piaţa din România cu o unitate în mallul bucureştean ParkLake, spun sursele din piaţă. Oficialii centrului comercial nu au răspuns până la închiderea ediţiei solicitării ZF privind această intrare, pe când reprezentanţii Anson's nu au putut fi contactaţi. Retailerul a fost fondat în 1989 şi are în prezent circa 20 de magazine în Germania, unde vinde atât produse ale unor mărci internaţionale, cât şi creaţii de designer, scrie pe site-ul companiei. Printre brandurile din portofoliu se numără Adidas, BOSS, Levi's, Paul&Shark şi Lacoste.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO