Companii

Aproape 4.000 de turişti români au ajuns în Maldive în ianuarie 2021. Unu din 23 de vizitatori a fost din România

Aproape 4.000 de turişti români au ajuns în Maldive...

Autor: Cristina Roşca

05.02.2021, 16:40 3223

♦ Piaţa locală este în prima lună din acest an al cincilea cel mai important „furnizor“ de turişti pentru arhipelagul Maldive după Rusia, India, Ucraina şi Kazahstan, înainte de marile puteri din Occident.

Unu din 23 de turişti care au ajuns în Maldive în ianuarie 2021 a venit din România, arată cifrele publicate de Autoritatea de Turism din această ţară. Mai exact, aproape 4.000 de vizitatori români şi-au petrecut în ianuarie vacanţa în statul din Oceanul Indian, piaţa locală situându-se pe locul al cincilea în lume în clasamentul ţărilor care au trimis cei mai mulţi oameni în această destinaţie exotică. Pe primele locuri se află Rusia, India, Ucraina şi Kazahstan, ţări cu o populaţie mult mai numeroasă decât cea locală. România depăşeşte însă, în mod surprinzător, ţările cele mai dezvoltate ale lumii, precum Germania, Marea Britanie, Franţa sau SUA, state unde salariul mediu şi puterea de cumpărare sunt incomparabil mai mari ca pe plan local. Şi populaţia acestora este mult mai numeroasă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24