Companii

Aproximativ 99% din magazinele din centrele comerciale Bucureşti Mall-Vitan şi Plaza România, aparţinând Anchor Grup, s-au redeschis pe 15 iunie

Aproximativ 99% din magazinele din centrele comerciale...

Autor: Roxana Rosu

16.06.2020, 15:15 227

Aproximativ 99% din magazinele cărora autorităţile le-au permis să îşi reia activitatea din 15 Iunie din centrele comerciale Bucureşti Mall-Vitan şi Plaza România, aparţinând Anchor Grup, s-au redeschis.

“Dezvoltarea companiei Anchor Grup a avut la bază importanţa şi încrederea pe care le acordăm partenerilor noştri de afaceri, aceste considerente au întărit relaţia cu chiriaşii noştri de-a lungul timpului. Colaborăm de peste două decenii cu unii dintre ei, am fost alături unii de ceilalţi la bine şi la greu, ne-am maturizat şi am crescut împreună. Decizia autorităţilor de a suspenda activitatea majorităţii magazinelor din centrele comerciale nu a făcut decât să ne apropie mai mult de partenerii noştri. Ei au beneficiat de întregul nostru sprijin şi de cooperarea noastră deplină. Fireşte, ne conformăm cu toate deciziile autorităţilor (de la cele de siguranţă şi sănătate până la cele de natură fiscală) dar, totodată, înţelegem perfect situaţia fără precedent în care ne aflăm şi efectele ei, pe care le monitorizăm permanent”, a declarat Affan Yildirim, Director General, Membru în Consiliul de administraţie al Anchor Grup şi Membru al Consiliului de administraţie MallDova.

În ambele centre comerciale, Bucureşti Mall-Vitan şi Plaza România, Anchor Grup a investit peste 500.000 de euro în vederea implementării măsurilor de siguranţă prevăzute de lege şi a celor suplimentare de protecţie.

Anchor Grup a investit peste 400 de milioane de euro pe plan local, iar portofoliul său include Bucureşti Mall - Vitan, Plaza România, InCity Residences, care include peste 500 de apartamente în patru blocuri. La ora actuală, ansamblul rezidenţial Pallady Towers, format din peste 200 de apartamente situate în două clădiri, este proiectul în dezvoltare al companiei din sectorul rezidenţial.

Portofoliul Anchor Grup include, de asemenea, clădiri de birouri: Anchor Plaza, care are un grad de ocupare de 100%, Plaza România Offices şi, respectiv, Metropol Plaza, care se află încă în lucru. Compania este condusă de Affan Yildirim, Director General, Membru în Consiliul de Administraţie al Anchor Grup şi Membru al Consiliului de Administraţie MallDova.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO