Companii

Apulum Alba Iulia: Am putea dezvolta o nouă gamă de produse pentru IKEA

Apulum Alba Iulia: Am putea dezvolta o nouă gamă de...

Autor: Laurentiu Cotu

397
Producătorul de articole din porţelan Apulum, unul dintre principalii furnizori locali ai concernului suedez IKEA, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 78 de milioane de lei (17,5 mil. euro), în creştere cu 7,5% faţă de anul anterior.
 
Compania spune că are contractată deja producţia pentru prima jumătate a acestui an şi poartă discuţii cu suedezii de la IKEA pentru dezvoltarea unei noi serii de produse.
 
„Suntem în discuţii avansate cu IKEA pentru dezvoltarea unei noi serii de produse, cu lansare pe piaţă la începutul anului viitor. Dacă discuţiile se vor concretiza, vom produce anual aproximativ 15 milioane de piese pentru concernul suedez“, a  declarat pentru ZF Transilvania Ioan Voican, directorul executiv al companiei Apulum, fără să ofere mai multe informaţii. Principalul client al companiei din Alba este concernul suedez IKEA, pentru care Apulum produce diverse seturi de farfurii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO