Companii

Aquila Construct, divizie a grupului specializat în transport şi logistică, a făcut afaceri de 150 milioane lei în 2018. Dintre clienţii firmei fac parte belgienii de la WDP, turcii de la Yildiz Entegre, austriecii de la Strabag, dar şi Transgaz, Dedeman sau Termoelectrica

Antreprenori locali

Aquila Construct, divizie a grupului specializat în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.09.2019, 07:50 666
Aquila Construct, divizia de construcţii a grupului Aquila, specia­lizat în transport, distribuţie şi logistică, aproape şi-a triplat afacerile în 2018, până la 149 de milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministe­rului de Finanţe.

Profitul s-a apropiat de 11 milioane de lei, iar numărul mediu de angajaţi anul trecut a fost 76, încheind astfel şirul de rezultate „record“ ale companiei.

Grupul Aquila este controlat de antreprenorii Alin Dociu şi Cătălin Vasile, cea mai mare companie din holding fiind Aquila Part Prod Com, cu afaceri de 973,7 milioane de lei în 2018, în creştere cu 7% faţă de anul precedent.

Divizia de construcţii este mai puţin cunoscută în portofoliul grupului, cunoscut mai ales pentru transport şi logistică.

Din portofoliul de lucrări al Aquila Construct fac parte fabrici de materiale de construcţii, o hală de producţie în Ploieşti pentru gigantul Unilever, fabrica de lavoare din Prahova a danezilor de la Kuma, fabrica de ambalaje Plastipak din Urlaţi, Prahova, dar şi mai multe hale logistice construite chiar pentru grupul Aquila.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO