Companii

Cum arată anul 2021 în bilanţurile financiare ale firmelor de construcţii: creşterile estimate ale cifrelor de afaceri urcă de la 3% la 72%. Cel mai optimist scenariu se remarcă la Proinvest Group, o companie din Paşcani specializată în prelucrarea oţelului, care estimează o creştere de 72% a afacerilor în 2021 faţă de anul trecut

ANALIZĂ

Cum arată anul 2021 în bilanţurile financiare ale...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.08.2021, 09:31 721

♦ Mai modeste în estimări sunt companii precum Bog’Art, Daw Benţa, Bravo Europa, Sika, Etex, Construcţii Erbaşu şi Optimedia, în cazul cărora creşterile bugetate nu depăşesc 10%.

Între 3% şi 72% variază procentele cu care companiile din construcţii estimează că vor creşte cifrele lor de afaceri pe parcursul anului 2021, unul care ar trebui să marcheze revenirea din pandemie şi să continue trendul ascendent pe care industria s-a aflat în 2020.

Analiza a fost făcută pe baza informaţiilor transmise de companiile care au răspuns chestionarului ZF în vederea realizării anuarului Cei mai mari jucători din economie - ediţia 2021, care a apărut pe piaţă în luna iunie.

Cel mai optimist scenariu se remarcă la Proinvest Group, o companie din Paşcani specializată în prelucrarea oţelului. Antreprenorul Vasile Sandu, proprietarul Proinvest Group, estimează o creştere de 72% a afacerilor în 2021 faţă de anul trecut, până la 145 de milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO