Companii

Ariadna Lowendal, proprietara Domeniului Manasia, de lângă Urziceni, are în plan să ridice un hotel boutique de cinci stele, o investiţie de 5 milioane de euro

Proprietara Domeniului Manasia, baronesa Ariadna Lowendal, nepoata pictorului George baron Lowendal, a achiziţionat în 2006 Domeniul Manasia pentru 250.000 euro, iar după ani de reconsolidări şi o investiţie de 2,5 mi­lioane de euro, antreprenoarea a deschis  domeniul şi a pus astfel bazele unei afaceri în organizarea de eveni­mente private, culturale şi corporate.

Proprietara Domeniului Manasia, baronesa Ariadna Lowendal, nepoata pictorului George baron Lowendal, a achiziţionat în 2006 Domeniul Manasia pentru 250.000 euro, iar după ani de reconsolidări şi o investiţie de 2,5 mi­lioane de euro, antreprenoarea a deschis domeniul şi a pus astfel bazele unei afaceri în organizarea de eveni­mente private, culturale şi corporate.

Autor: Mirabela Tiron

18.05.2019, 00:00 1349

Ariadna Lowendal, proprietara Domeniului Manasia, situat la 50 de kilometri de Bucureşti, lângă Urziceni, în judeţul Ialomiţa, are în plan să ridice un hotel boutique de cinci stele, pentru a asigura şi servicii de cazare pe lângă facilităţile oferite pentru organizarea de evenimente.

„Avem un proiect pentru constru­i­rea unui hotel cu 50 de camere, un boutique de lux, pentru a oferi şi cazare. Investiţia totală este estimată la aproape 5 milioane de euro, vom de­pune proiect şi pentru fonduri euro­pene“, a spus Ilinca Buha, directorul executiv al companiei Dall-Arte, ce administrează Domeniul Manasia. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO