Companii

Ariston: Românii vor cumpăra în acest an circa 270.000 de centrale termice, din care peste 50% sunt achiziţii pentru a înlocui unităţi mai vechi

Cătălin Drăguleanu, country manager, Ariston Thermo România

Cătălin Drăguleanu, country manager, Ariston Thermo România

Autor: Roxana Rosu

10.06.2019, 14:42 171

Românii vor cumpăra în acest an circa 270.000 de centrale termice, din care peste 50% sunt achiziţii pentru a înlocui unităţi mai vechi, piaţa urmând să ajungă la un total de 2,6 milioane unităţi instalate, potrivit datelor Ariston Thermo.

„Piaţa locală de centrale termice se maturizează, fapt confirmat de creşterea ponderii înlocuirilor în totalul de vânzări, de la 35% în urmă cu doi ani, la peste 50% în prezent. Nevoile clienţilor au evoluat constant în ultimii ani, astfel că echipamentele de încălzire trebuie să asigure nu doar un confort sporit în locuinţe, ci mai ales un coeficient ridicat de eficienţă energetică şi să ţină pasul cu noile tehnologii de conectivitate inteligentă”, spune Cătălin Drăguleanu, country manager al Ariston Thermo România.

În afară de înlocuiri, restul vânzărilor sunt generate de proiecte rezidenţiale noi şi prime instalări (debranşări şi case individuale).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO