Companii

Art & Craft, o companie deţinută de trei români, face 29 mil. lei din suveniruri vândute în aeroporturi

Brandul Vlăduţ’s Story avea la început în portofoliu patru produse, iar în acest moment există 33 de repere

Brandul Vlăduţ’s Story avea la început în portofoliu patru produse, iar în acest moment există 33 de repere

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.07.2019, 09:00 750

Există cinci magazine de sine stătătoare Art & Craft, dintre care patru în aeroporturi, la care se adaugă alte opt brand corneruri în cadrul altor magazine.

Art & Craft, o firmă deţinută de trei acţionari români, a ajuns la afaceri de 29 mil. lei anul trecut, din vânzarea de suveniruri cu specific românesc în mai multe aeroporturi din ţară. Rezultatul a fost cu 50% mai mare în 2018 faţă de anul anterior, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Art & Craft Design a avut anul trecut 3,5 mil. lei profit şi 63 de angajaţi.

Compania produce dulciuri şi suveniruri sub mai multe branduri, printre care Vlăduţ’s Story, Transyl­vania, Once Upon a Time in Romania, Blo­ody Famous, Kisses from Transyl­vania. Doar marca Vlăduţ’s Story – cea mai cunoscută şi care are în prim-plan imaginea lui Vlad Ţepeş – a generat anul trecut vânzări de un milion de lei, bani reinvestiţi în dezvoltarea de noi produse. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO