Companii

Artmark Historical Estate, deţinută de Constantin Prisecaru, a preluat franciza reţelei imobiliare de lux Sotheby’s International Realty Affiliates, parte a casei de licitaţii britanice Sotheby's

Artmark Historical Estate, deţinută de Constantin...

Autor: Roxana Rosu

21.07.2020, 15:54 1116

Artmark Historical Estate, divizie lansată de grupul Artmark în anul 2014 şi deţinută în prezent de Constantin Prisecaru, a preluat franciza reţelei imobiliare de lux Sotheby’s International Realty Affiliates, parte a casei de licitaţii britanice Sotheby's.

În urma acestei operaţiuni, Artmark Historical Estate se va rebrandui ca Romania Sotheby’s International Realty. Compania este condusă de Monica Barbu, manager cu peste 20 de ani de experienţă pe piaţa imobiliară de lux.

”Piaţa de real estate din România continuă să se dezvolte. Vedem cerere în creştere în Bucureşti şi împrejurimi, iar piaţa de lux continuă să se dezvolte pe măsură ce creşte interesul pentru case de vacanţă la mare sau la munte”, a declarat Philip White, preşedinte al Sotheby’s International Realty într-un comunicat.

Artmark Historical Estate s-a specializat de la lansare în vânzarea sau închirierea unor clădiri istorice, conace, palate sau castele.

”Parteneriatul cu Sotheby’s International Realty ne permite să oferim accesul la piaţa internaţională pentru clienţii noştri. Compania noastră se ghidează după principiile profesionalismului, tradiţiei şi excelenţei. Este important să ne asociem cu un brand cu valori similar şi care lucrează active pentru punerea în valoare a culturii, arhitecturii şi tradiţiei”, a spus Constantin Prisecaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO