Companii

AS3 – Administrare Străzi S3 SRL, o firmă care pune pavele şi borduri în sectorul 3 din Bucureşti, deţinută de primărie, se numără printre insolvenţele din primul semestru: „Riscam blocarea activităţii şi a finalizării proiectelor în derulare“

În 2021, firma AS3 – Administrare Străzi S3 SRL a realizat o cifră de afaceri de 36,2 milioane de lei, în scădere cu 46% faţă de anul precedent.

În 2021, firma AS3 – Administrare Străzi S3 SRL a realizat o cifră de afaceri de 36,2 milioane de lei, în scădere cu 46% faţă de anul precedent.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.08.2022, 16:15 241

♦ Firma AS3 – Administrare Străzi S3 SRL a preluat în 2018 controlul companiei de construcţii Delta ACM, de la fondatorul Florea Diaconu ♦ Un an mai târziu, Delta ACM a intrat în insolvenţă, motivul invocat fiind întârzierea în demararea unor proiecte de construcţii.

AS3 – Administrare Străzi S3 SRL, o companie care derulează lucrări de construcţii în sectorul 3 al Capitalei, a intrat în insolvenţă la propria cerere în primele luni ale acestui an, motivând că situaţia financiară s-a înrăutăţit. Societatea AS3 – Administrare S3 SRL are ca asociat majoritar sectorul 3 al Municipiului Bucureşti.

„Având în vedere situaţia eco­no­mico-financiară a societăţii la sfârşitul anului 2021, riscând blocarea activităţii şi a finalizării proiectelor în derulare, ţinând cont şi de prevederile Legii 85/2014 privind procedurile de pre­venire a insolvenţei şi de insolvenţă, cu modificările şi completările ulte­rioare, con­ducerea societăţii a depus la in­stanţă cererea de deschidere a insol­venţei, la cererea debitoarei“, a spus pentru ZF Alina State, respon­sabil de comunicare în numele companiei.

În prezent, adaugă ea, activitatea societăţii este focalizată pe finalizarea pro­iectului de modernizare şi rea­bilitare a parcului Pantelimon, în termenul stabilit de beneficiar. În trecut, compania a mai amenajat piste pentru biciclete în parcul IOR şi a montat borduri şi pavele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO