Companii

Astăzi, 6 iunie, ZF şi CEC Bank organizează la Mamaia conferinţa ZF Investiţi în România! – Constanţa. Bogdan Neacşu, directorul general al CEC Bank, şi Bela Tănase, administratorul Cambela Prod, sunt doi dintre participanţii la eveniment

Bogdan NeacÅŸu, directorul general al CEC Bank

Bogdan NeacÅŸu, directorul general al CEC Bank

Autor: Alex Ciutacu

06.06.2022, 00:05 363

♦ Evenimentul începe la ora 16.00 şi va avea loc la Hotel IAKI din Mamaia ♦ Cum arată economia locală în 2022 şi cum facem ca economia să meargă mai departe în noile condiţii de piaţă sunt două dintre temele care vor fi abordate în cadrul dezbaterilor.

Ziarul Financiar şi CEC Bank vă invită astăzi, 6 iunie, la conferinţa ZF Investiţi în România!, ediţia Constanţa, pentru a discuta despre starea economiei locale şi despre modul în care companiile pot merge mai departe în contextul noilor condiţii de piaţă.

Evenimentul va începe la ora 16.00 şi se va desfăşura la hotelul IAKI din Mamaia. Aici, unii dintre cei mai mari antreprenori şi manageri din România se vor întâlni cu oficialităţi locali şi cu unii dintre cei mai importanţi finanţatori din economie.

Bogdan Neacşu, directorul general al CEC Bank, va fi prezent la eveniment şi va discuta despre modul în care sistemul bancar se implică pentru a susţine economia, o discuţie importantă într-un an 2022 com­plicat, care aduce noi şi noi provocări pentru cei care pun economia în mişcare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO