Companii

Astra Vagoane Călători: Contractele câştigate ne-au asigurat de lucru în fabrică pentru următorii trei ani

Antreprenori locali

500 de angajaţi – lucrează în prezent în fabrica de vagoane, cel mai ridicat nivel din ultimii ani

500 de angajaţi – lucrează în prezent în fabrica de vagoane, cel mai ridicat nivel din ultimii ani

Autor: Mirabela Tiron

07.12.2021, 17:45 1250

Producătorul de material rulant Astra Vagoane Călători, controlat de Valer Blidar, va finaliza cu afaceri de 300 de mil. lei, plus 56%. „A fost un an bun“.

Compania Astra Vagoane Călători, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de ma­terial rulant, con­tro­lată de Valer Blidar, va finaliza anul acesta cu afaceri de 300 de milioane de lei, faţă de 192 de milioane de lei anul an­terior, potrivit oficialilor companiei.

„A fost un an foarte bun, dar greu, am avut creştere mai mare ca anul trecut. Am produs aproape 40 de tramvaie. Pe final de an mai avem de livrat 8 tramvaie către Arad, Oradea, Galaţi şi Cluj. Licitaţiile pe care le-am câştigat anul acesta ne asigură de lucru pentru următorii trei ani“, a spus pentru ZF Gheorghe Sîrbu, directorul general al fabricii Astra Vagoane Călători. Compania a intrat în top cele mai dinamice firme din industrie după evoluţia cifrei de afaceri de anul trecut, arată datele din anuarul Cele mai dinamice firme din România. Toată producţia a fost livrată pe piaţa locală, potrivit oficialului companiei. „Am câştigat un contract pentru a livra două vagoane de pază către Ministerul Apărării, dar şi contractul pentru a livra 100 de tramvaie în 40 de luni pentru Primăria Bucureşti. Urmărim şi alte licitaţii“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO