Companii

Atelierele Pegas deschid al cincilea magazin, la Râmnicu Vâlcea, şi planifică încă cinci pentru 2018

Atelierele Pegas deschid al cincilea magazin, la Râmnicu Vâlcea, şi planifică încă cinci pentru 2018

Autor: Roxana Rosu

07.12.2017, 10:10 468

Atelierele Pegas deschid al cincilea magazin al reţelei, la Râmnicu Vâlcea, acesta fiind al doilea mono store din afara Bucureştiului, în urma unei investiţii de 40.000 de euro, şi planifică cinci noi deschideri în 2018.

Nou unitate se află în Shopping City Râmnicu Vâlcea şi face parte din planul de dezvoltare a Pegas la nivel naţional.

“Atelierele Pegas se extind în ţară alături de partenerii noştri de la NEPI, aşadar era firesc pentru noi să deschidem magazin în cel mai nou centru comercial din ţară. Râmnicu Vâlcea reprezintă o piaţă importantă pentru noi, care acum se concretizează într-un spaţiu generos de 200 mp. De asemenea, magazinul din Râmnicu Vâlcea are toată gama de produse Pegas, de la clasicele biciclete la cele mai noi inovaţii Pegas cum sunt bicicletele şi vehiculele electrice, pe care le veţi găsi la preţuri cu discount foarte mare doar pe perioada deschiderii Shopping City Râmnicu Vâlcea” afirmă Andrei Botescu, co-fondator Atelierele Pegas.

Magazinul din Râmnicu Vâlcea este al treilea mono store deschis de Atelierele Pegas în 2017, după cel din Shopping City Timişoara şi cel din Afi Cotroceni Bucureşti.

Pentru 2018, Pegas continuă expansiunea cu cel puţin cinci magazine proprii şi lansarea francizei Pegas atât în ţară, cât şi în străinătate.

Povestea Pegas a început cu un cadru de bicicletă construit într-o fabrică de armament, la Zărneşti. După ’89 Pegas a dispărut, dar 20 de ani mai târziu, un proiect independent a readus marca Pegas şi vechea bicicletă, într-o nouă formă.

Pe lângă biciclete, Atelierelor Pegas au în ofertă şi accesorii, dar şi brandul Scandal care cuprinde trotineta electrică şi longboardul electric, colecţia de role Bliss şi gama completă de skateboarduri.

 Până în prezent, firma a vândut peste 25.000 de biciclete din noile colecţii Pegas în ţară şi în Europa. În octombrie 2015 proiectul Pegas a intrat în  parteneriat cu Network One Distribution, prin care îşi va accelera dezvoltarea la nivel naţional şi internaţional. În urmatorii trei ani, Atelierele Pegas ţintesc o creştere de zece ori a volumului de biciclete, până la 25.000 de bucăţi anual şi o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

AFACERI DE LA ZERO