Companii

Atenţie! Ce soluţii găsesc organizatorii de festivaluri? Festivalul Sunwaves se organizează în 2021 în Zanzibar : Am vândut în avans circa 2.000 de abonamente valabile pentru cele 5 zile de festival

Conceptul festivalului Sunwaves a fost gândit din 2006, iar la 1 mai anul următor a fost lansată prima ediţie în Mamaia.

Conceptul festivalului Sunwaves a fost gândit din 2006, iar la 1 mai anul următor a fost lansată prima ediţie în Mamaia.

Autor: Cristina Roşca

15.06.2021, 16:45 310

♦ Aceasta este cea de-a 27-a ediţie a festivalului, singura din afara ţării ♦ Festivalul are în România, în mod normal, două ediţii pe an, una în jurul datei de 1 mai, cu 20.000 de turişti, dintre care 60% sunt străini, iar cea de-a doua la jumătatea lunii august, având 15.000 de participanţi.

Festivalul de muzică Sunwaves, unul dintre ce­le mai cunoscute din România, se va organiza în 2021 în Zanzibar, în perioada 17-21 iunie, iar orga­ni­za­torii au vândut în avans circa 2.000 de bilete vala­bil­e pentru cele cinci zile de evenimente. Zanzibar este o insulă pe coasta de est a Africii, lângă Tanzania.

Oficialii Sunwaves estimează însă că vor mai vinde alte 1.000-1.500 de bilete pentru fiecare zi, dis­po­nibile doar la intrarea în festival. „Această ediţie a festivalului Sunwaves este prima în afara gra­ni­ţe­lor ţării, cele 26 de ediţii de până acum au fost or­ga­ni­zate exclusiv în Mamaia-Năvodari. Restricţiile cau­zate de pandemie, lipsa măsurilor concrete pe ter­men mediu şi lung din partea autorităţilor şi do­rin­ţa de a funcţiona după aproape doi ani de la ulti­mul festival organizat, în august 2019, ne-a deter­mi­nat să mergem în Zanzibar“, spun reprezentanţii Sunwaves.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO