Companii

Auchan accelerează comenzile online şi încheie un parteneriat cu Glovo pentru livrarea produselor din cele 33 de hipermaketuri ale retailerului francez

Auchan accelerează comenzile online şi încheie un...

Autor: Roxana Rosu

17.02.2021, 14:39 1296

Auchan şi Glovo au încheiat un parteneriat prin care peste 4000 de produse din oferta celor 33 de hipermarketuri ale retailerului francez vor putea fi comandate online pe aplicaţia Glovo, în toate cele 18 oraşe în care Auchan este prezent cu astfel de magazine.

Livrările vor fi efectuate în maximum 60 de minute de la plasarea comenzii.

Auchan este prezent în Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara.

„Ne bucură faptul că Auchan se alătură listei de parteneri Glovo şi că vom putea livra produse din toate cele 33 de hipermarketuri. Ne vom continua planurile de extindere, atât la nivel de oraşe, dar şi la nivel de parteneri, astfel încât utilizatorii Glovo să regăsească toate produsele de care au nevoie în aplicaţie.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO