Companii

Aurel Alexandru Munteanu, lanţul hotelier Împăratul Romanilor: Analizăm să mai investim în turism, dar sunt planuri pe termen lung, acum vrem doar să stabilizăm businessul

INTERVIU

Aurel Alexandru Munteanu, 27 ani, a intrat în afacerea hotelieră la 19 ani, ştiind de mic că vrea să ducă mai departe businessul familiei. El este CEO al lanţului hotelier Împăratul Romanilor.

Aurel Alexandru Munteanu, 27 ani, a intrat în afacerea hotelieră la 19 ani, ştiind de mic că vrea să ducă mai departe businessul familiei. El este CEO al lanţului hotelier Împăratul Romanilor.

Autor: Miruna Diaconu

11.11.2021, 11:00 1227

♦ Împăratul Romanilor este un lanţ hotelier care deţine patru unităţi de cazare în ţară, cel mai cunoscut hotel fiind Aurelius din Poiana Braşov ♦ Businessul, înfiinţat de omul de afaceri sibian Aurel Munteanu, care acum este preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului, se află la a doua generaţie de antreprenori, cel care a preluat afacerile fiind fiul acestuia, Aurel Alexandru Munteanu.

Aurel Alexandru Mun­teanu, CEO al lanţului hotelier Împăratul Romanilor, fiul omu­lui de afaceri Aurel Munteanu care a înfiin­ţat acest business, spune că pe viitor se uită la noi investiţii în sectorul turistic, însă sunt planuri pentru termen mediu şi lung, în perioada următoare concentrându-se pe stabilizarea businessului având în vedere situaţia dificilă prin care trece turismul românesc.

„2020 a fost un an foarte greu pentru toată industria, noi avem patru hoteluri, dar cel mai bine a mers cel din Poiana Braşov, zonele care au mers bine au fost staţiunile, în oraşe au fost blocate călătoriile. În 2021, lucrurile şi-au mai revenit puţin faţă de 2020, s-a simţit o revenire, dar cele mai mari scăderi au fost înregistrate la hotelurile din oraşe. Din păcate, unitatea din Poiana Braşov nu a putut compensa aceste scăderi“, spune într-un interviu acordat ZF Aurel Alexandru Munteanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO