Companii

Ausra Lucinskaite, Marmorosch Hotel: Circa 70% din oaspeţii noştri vin în scopuri de business. Vedem o revenire a turismului de business

Ausra Lucinskaite, Marmorosch Hotel: Circa 70% din...

Autor: Miruna Diaconu

08.09.2022, 00:07 501

Ausra Lucinskaite, directorul general al hotelului Marmorosch din Bucureşti, spune că circa 70% din oaspeţi sunt veniţi în scopuri de business. Astfel, turismul de business ocupă cea mai mai pondere în activitatea hotelului.

„În weekenduri avem turişti care vin în scopuri personale, în timp ce zilele din timpul săptămânii sunt ocupate de oaspeţii veniţi în scopuri de business. Vedem o revenire a turismului de business“, spune Ausra Lucinskaite.

Hotelul Marmorosch a fost deschis anul trecut, iar în primul an de activitate gradul mediu de ocupare a fost de 80%. Pentru perioada următoare, nivelul rezervărilor este bun, lunile septembrie şi octombrie fiind aproape în totalitate rezervate. Marmorosch este administrat de către Apex Alliance, un grup lituanian din domeniul hotelăriei. Grupul Apex Alliance mai operează în Capitală alte patru hoteluri, cu o capacitate de peste 1.000 de camere, respectiv are în portofoliu hotelurile Hilton Garden Inn Bucharest Old Town,  Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town şi The Marmorosch Bucharest.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO