Companii

Australienii de la CHEP mizează pe afaceri de 4,5 milioane de euro din închirierea de paleţi

Australienii de la CHEP mizează pe afaceri de 4,5...

Autor: Laurentiu Cotu

20.05.2014, 00:06 1562

Furnizorul de servicii de închiriere a pa­le­ţilor CHEP din România, parte a grupului aus­tralian Brambles cu afaceri globale de peste 5,6 mld. dolari şi 17.000 de angajaţi, a realizat în primul trimestru o cifră de afaceri de 1,3 mil. USD (950.000 de euro), în creştere cu 62% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Evo­lu­ţia pozitivă a afacerilor se datorează atât clien­ţilor noi intraţi în portofoliul companiei, cât şi ex­pansiunii afacerilor colaboratorilor deja exis­tenţi. Până la finalul acestui an, CHEP mi­zea­ză pe o cifră de afaceri de 6,2 mil. dolari (4,5 mil. euro), după ce anul trecut îşi bugetase afa­ceri de 3,4 mil. dolari (aproximativ 2,5 mil. euro).

„În primul trimestru activitatea companiei noastre a fost susţinută de dezvoltarea coope­rării atât cu clienţii deja existenţi, cât şi cu noii clienţi şi cu retailerii din piaţă. În ceea ce pri­veşte sectorul de externalizare a gestiunii pa­le­ţilor către companii specializate, este evidentă o tendinţă de creştere a interesului şi solici­tă­rilor de acest tip“, a declarat pentru ZF Tran­sil­vania Gabriel Andronescu, country ma­na­ger CHEP România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO