ZF 24

Proprietarii Sun Plaza au ajuns la un grad de închiriere de 85% pentru birourile de lângă mall. Cine este cel mai recent chiriaş?

Proprietarii Sun Plaza au ajuns la un grad de închiriere...

Autor: Cristi Moga

18.06.2013, 10:59 1977

Compania austriacă S Immo, care deţine centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti, a ajuns la un grad de închiriere de 85% pentru clădirea Sun Offices construită lângă mall, după ce operatorul turistic G2 Travel a preluat un spaţiu de 1.000 de metri pătraţi în cadrul imobilului.

Compania care furnizează servicii de turism pentru parteneri din Asia, Europa, Orientul Apropiat şi America de Nord şi Sud are 150 de angajaţi în Bucureşti şi a închiriat spaţiul din Sun Offices pentru o perioadă de cinci ani.

Sun Offices are o suprafaţă închiriabilă de 9.000 de metri pătraţi şi printre chiriaşii proiectului se numără şi companii precum PepsiCo, Uniqa, EMCT sau Siepcofar, firma care operează farmaciile Dona.

S Immo speră ca până la sfârşitul acestui an să ajungă la un grad de ocupare de 100% pentru birourile de lângă Sun Plaza, unul dintre cele mai mari malluri din Bucureşti şi din ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO