Companii

Austriecii au reluat campania de atragere a românilor pe pistele de schi

Austriecii au reluat campania de atragere a românilor pe pistele de schi

Foto Shutterstock

Autor: Mirabela Tiron

28.09.2011, 00:00 195

Oficialii austrieci din turism de la compania Austria Incoming, ce promovează şase regiuni austriece de schi, au venit iar la Bucureşti pentru a-şi prezenta pachetele de vacanţă din staţiunile de schi, păstrând trendul de anul trecut.

"Bazându-ne pe o analiză detaliată a obiceiurilor şi preferinţelor românilor, am creat pachete ce pot răspunde oricărui profil de turist român", a spus Hans Wallner, managing director al Austria Incoming. Anul trecut, 200.000 de români au fost în vacanţă în Austria. Cu bugete de promovare pe piaţa locală de 40.000 de euro pentru fiecare regiune, austriecii aşteaptă cu 5-10% mai mulţi turişti străini pe pârtiile de schi anul acesta.

În regiunea de schi Zell Am See Kaprun, cu 138 kilometri de pârtii, se vor organiza zilele de schi pentru români în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie. Un sejur de o săptămână într-un apartament în regim hotelier în Zell am See Kaprun costă 432 de euro de persoană, pentru copii sub 12 ani cazarea şi accesul pe pârtii fiind gratuit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO