Companii

Austriecii de la Hirsch Porozell, care produc polistiren pentru construcţii şi în România: Vânzările au scăzut, dar nu până la un nivel care să impună şomajul tehnic

Viorel Chertes, director comercial la Hirsch Porozell România: Vânzările au scăzut, în mod evident şi, de altfel, previzibil.

Viorel Chertes, director comercial la Hirsch Porozell România: Vânzările au scăzut, în mod evident şi, de altfel, previzibil.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.07.2020, 17:40 246

Producătorul de polistiren a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 137 mil. lei, în creştere cu 16% comparativ cu anul precedent.

Hirsch Porozell, subsidiara locală a companiei austriece cu acelaşi nume, producătoare de polistiren expandat, a înregistrat scăderi ale veniturilor în cele două luni de stare de urgenţă, însă nu a trimis niciun angajat în şomaj tehnic. Personalul companiei numără 170 de oameni.

„Vânzările au scăzut, în mod evident şi, de altfel, previzibil. Din fericire, nu până la un nivel care să impună măsuri extraordinare, de genul şomajului tehnic. Nu am fost nevoiţi să luăm măsuri deosebite, în afară de cele impuse prin ordonanţele militare”, spune Viorel Chertes, director comercial la Hirsch Porozell România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO