Companii

Austriecii de la Leier, cu patru fabrici în România, au făcut afaceri de 286 mil. lei pe plan local în 2021 şi vor să deschidă o linie nouă de producţie la Iaşi

Thomas Ebner, CEO Leier: Viziunea noastră de business se bazează pe investiţii constante şi, tocmai de aceea, suntem în continuare deschişi către noi oportunităţi.

Thomas Ebner, CEO Leier: Viziunea noastră de business se bazează pe investiţii constante şi, tocmai de aceea, suntem în continuare deschişi către noi oportunităţi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.06.2022, 16:45 343

Leier operează în România prin două companii: Leier Rom SRL, care deţine două fabrici de prefabricate din beton, la Unirea (judeţul Alba) şi Câţcău (judeţul Cluj), şi Brikston Construction Solutions, cu fabricile de la Iaşi (Brikston) şi Sighişoara (Siceram), pe care austriecii le-au cumpărat în ultimii ani.

Austriecii de la Leier, care au patru fabrici de materiale de construcţii pe piaţa locală, intenţionează să inaugureze, până la finalul anului, o nouă secţie la una din unităţile de producţie, cea din Iaşi. Acolo se vor produce dale, pavele, borduri şi zidărie.

„Pe parcursul anului (2021 – n. red.), am continuat investiţia de peste 20 de milioane de euro de la Iaşi, unde suntem în ultima fază a proiectului şi avem planuri de deschidere a noii secţii pe parcursul acestui an. Acest proiect are ca scop creşterea gradului de acoperire a pieţei cu soluţii complete pentru construcţii şi diminuarea costurilor de livrare, prin apropierea faţă de piaţa nord-estică a României. În noua secţie vom produce prefabricate din beton din gama premium Leier Kaiserstein“, spune Thomas Ebner, CEO al grupului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO