Companii

Austriecii de la Rondocarton au bugetat investiţii de 16 mil. euro pentru dezvoltarea fabricilor de carton ondulat din Apahida şi Şura Mică

Austriecii de la Rondocarton au bugetat investiţii de 16...

Autor: Laurentiu Cotu

05.03.2019, 00:05 778

Rondocarton a preluat 60% din compania Transilvania Pack & Print (parte a grupului austriac Offsetdruckerei Schwarzach), un producător de ambalaje de carton şi etichete cu sediul în localitatea Şura Mică, la 10 kilometri de municipiul Sibiu.

Rondocarton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl, cel mai mare pro­ducător de carton ondulat din Ro­mâ­nia, a bugetat pentru acest an un program de investiţii de aproximativ 16 mil. euro pentru modernizarea fabri­cilor din Apahida, judeţul Cluj, şi Şura Mică din Sibiu, recent achiziţionată.

Potrivit programului de investiţii, 6 mil. euro au fost alocate pentru mo­der­ni­zarea maşinii de producţie a car­tonului din Apahida (Cluj), iar împre­ună cu grupul austriac Offset­druc­kerei Schwarzach, Rondocarton va investi 10 mil. euro în dezvoltarea fabricii de la Şura Mică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO