Companii

Austriecii de la SW Umwelttechnik, care produc prefabricate din beton, au extins capacitatea de producţie a fabricii din judeţul Giurgiu

Fabrica de la Izvoru şi-a mărit capacitatea de producţie cu trei hale echipate cu tehnologie de ultimă generaţie.

Fabrica de la Izvoru şi-a mărit capacitatea de producţie cu trei hale echipate cu tehnologie de ultimă generaţie.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.09.2021, 17:15 364

♦ SW Umwelttechnik România şi-a majorat cu 5% businessul în 2020 faţă de 2019, rezultatul ajungând la 129,5 milioane lei.

SW Umwelttechnik România, subsidiara locală a companiei austriece cu acelaşi nume care produce prefabricate din beton, şi-a mărit capacitatea de producţia în una dintre fabrici, cea din Izvoru, judeţul Giurgiu.

„Fabrica de la Izvoru tocmai şi-a mărit capacitatea de producţie cu trei hale echipate cu tehnologie de ultimă generaţie ce sporesc producţia de elemente mecanizate în serie şi atipice, îmbunătăţind considerabil timpii de execuţie şi calitatea produselor“, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul companiei.

Până la închiderea ediţiei, reprezentanţii SW Umwelttechnik nu au răspuns solicitării ZF referitoare la investiţia în această extindere şi la evoluţia businessului de la începutul anului până în prezent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO