Companii

Austriecii de la SW Umwelttechnik, producători de prefabricate din beton, vor să facă o fabrică nouă cu ajutor de stat

Austriecii de la SW Umwelttechnik, producători de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.04.2022, 17:20 2103

♦ Compania şi-a majorat afacerile cu 5% faţă de 2020, până la 136,9 milioane de lei ♦ Potrivit unui anunţ publicat pe 29 martie 2022 pe site-ul SW Umwelttechnik, compania vrea să construiască o nouă hală de producţie cu ajutor de stat.

SW Umwelttechnik România, sub­sidiara locală a companiei austriece cu acelaşi nume care produce pre­fabricate din beton, are în plan să extindă activitatea de producţie de pe plan local cu o nouă hală.

Potrivit unui anunţ publicat pe 29 martie 2022 pe site-ul SW Umwelttechnik, compania „inten­ţionează să achiziţioneze lucrări de construcţii şi instalaţii, echipamente cu montaj aferente lucrărilor de construcţii pentru implementarea proiectului «Construire hală de producţie pentru elemente prefa­bricate din beton – faza III, staţie de betoane amenajări exterioare, reţele de incintă şi organizarea execuţiei», finanţat prin schema de ajutor de stat reglementată prin H.G. nr. 807/2014“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO