Companii

Austriecii de la Vienna House au numit un român la conducerea unui hotel din Berlin

George Roşu va prelua din aprilie conducerea hotelului Vienna House Easy din Berlin

George Roşu va prelua din aprilie conducerea hotelului Vienna House Easy din Berlin

Autor: Mirabela Tiron

08.03.2019, 00:04 770

George Roşu, fostul şef interimar al hotelului Angelo by Vienna House din Capitală şi fost director general al unui hotel de patru stele din cadrul lanţului la Bratislava (Slovacia), va prelua din aprilie conducerea hotelului Vienna House Easy din Berlin, potrivit oficialilor companiei.

Anterior, el a ocu­pat funcţia de director general interimar la hotelul Vienna House din Bucureşti din iunie 2017 până în  ianuarie anul trecut, ulterior fiind numit în iulie director general la hotelul Vienna House Easy din Bratislava, unde s-a ocupat de  proiectul privind renovarea hotelului, o investiţie de 1,2 mil. euro. Roşu are experienţă de 14 ani în domeniul hotelier în mai multe lanţuri, inclusiv cu capital românesc (Conti­nental sau RIN Hotels). El a început să lucreze în 2010 ca front office manager la fostul hotel Angelo (Vienna House Easy airport), anterior lucrând la hotelul Ibis în cadrul lanţului Continental (Radu Enache).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO