Companii

Autoliv mută fabrica din Reşiţa într-un parc industrial din oraş şi angajează încă 250 de oameni

Autoliv mută fabrica din Reşiţa într-un parc...

Autor: Laurentiu Cotu

24.08.2016, 00:03 3425

Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv, cu vânzări globale de aproximativ 9,2 mld. dolari şi 64.000 de angajaţi, va reloca fabrica din Reşiţa într-o nouă clădire situată în parcul industrial „Zona Industrială Valea Ţerovei“, aflat în proprietatea Consiliul Local Reşiţa.

Autoliv are 750 de angajaţi la Reşiţa, care vor lucra înce­pând din luna octombrie într-o nouă unitate de producţie, dezvoltată pe o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi, în parcul industrial din Reşiţa. Planurile companiei sunt de a ajunge în perioada următoare la 1.000 de angajaţi în acestă nouă fabrică. „Vom muta activitatea de producţie de la Reşiţa într-un nou sediu, în condiţiile în care clădirea în care funcţionăm în prezent nu permite o dezvoltare în continuare. Mutarea în noua fabrică se va face până la mijlocul lunii octombrie, iar planurile noastre sunt de a ajunge la 1.000 de angajaţi în perioada următoare“, a declarat pentru ZF Transilvania Ionel Fierbinţeanu,  managing director al Autoliv România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO