Companii

Autonom Services: Sunt încă mai multe sectoare unde putem creşte şi aici este focusul nostru

Autonom Services: Sunt încă mai multe sectoare unde...

Autor: Mirabela Tiron

24.06.2024, 00:07 217

Dan Ştefan (foto), cofondator  la Autonom Services, cea mai extinsă reţea de mobilitate, spune că sunt mai multe sectoare în România unde compania poate creşte şi aici este focusul. Important este să redefineşti sectorul în care activezi şi să testezi diverse pieţe ce au legătură cu serviciile pe care le oferi, potrivit lui.

„Pe noi nu ne-a preocupat să fim lider de sector, ci să ne redefinim sectorul şi de aceea constant am testat diverse alte pieţe care au legătură cu serviciile pe care ştim să le facem. Încercăm să construim şi alte lucruri”, a declarat Dan Ştefan, cofondator al Autonom Services, cea mai extinsă reţea de mobilitate, la conferinţa ZF Cei mai mari jucători din economie 2024.

Reţeaua de mobilitate Autonom Services, fondată de fraţii Marius şi Dan Ştefan, a raportat anul trecut  o cifră de afaceri de 715  milioane de lei, în creştere cu 12% şi un profit net de 30 milioane. Businessul a pornit în 2005 în Piatra-Neamţ, cu trei maşini Dacia Logan, iar astăzi Autonom este cel mai mare furnizor de mobilitate din România.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro