Companii

Avocata Mădălina Paisa de la Mitel & Asociaţii vine mâine la evenimentul ZF TOP TRANZACŢII

Mădălina Paisa, partener în cadrul firmei de avocatură Mitel & Asociaţii

Mădălina Paisa, partener în cadrul firmei de avocatură Mitel & Asociaţii

Autor: Ioana David

30.03.2015, 14:53 383

Avocata Mădălina Paisa, partener în cadrul firmei de avocatură Mitel & Asociaţii, vine la evenimentul ZF TOP TRANZACŢII, pe care Ziarul Financiar îl organizează mâine în Capitală.

Mădălina Paisa este coordonatorul departamentului de fuziuni, achiziţii şi drept societar şi în ultimul an, a fost implicată în proiecte din IT&C, industria medicală şi farma, curierat şi coletărie, managementul deşeurilor medicale, industria componentelor auto şi materialelor de constructie. Mitel & Asociaţii are drept clienţi companii precum Mezzanine Management, Lear Corporation, Airbus Helicopters, Adama, REWE, Stericycle Inc., Arabesque.

Evenimentul ZF Top Tranzacţii care are loc mâine în Capitală, aduce la aceeaşi masă actorii din spatele celor mai mari deal-uri - vânzătorii, dar şi cei care au avut curajul să cumpere - consultanţii, avocaţii, managerii din industria de private equity dar şi antreprenori care se gândesc să facă acest pas.

Cu ocazia evenimentului, ZF lansează catalogul TOP TRANZACŢII, care prezintă cele mai mari deal-uri din 2014, dar şi din primele luni ale acestui an. Activitatea de fuziuni şi achiziţii a dat semne de revigorare în ultimul an, iar consultanţii vorbesc pe un  ton optimist despre 2015.

 
 

Mai multe detalii despre eveniment se pot găsi pe pagina: Forumul ZF de fuziuni şi achiziţii. Revine apetitul pentru M&A

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO